Kijkmomenten & Infoavonden

Beste lezer

Tijdens één van onze vele infomomenten leiden we u graag rond in de wondere wereld van Basisschool de Vlinder. Onderaan vindt u een opsomming van deze momenten. Indien deze momenten u niet passen, kan u steeds een afspraak maken via vlinder@bsmaterdei.be of via 03/651 50 25.

WELKOM

1) Jaarlijks organiseren wij een aantal kijkdagen voor nieuwe instappertjes en hun ouders.

De kijkdagen voor het schooljaar 2018 – 2019 zijn:

• woensdag 24 oktober
  • woensdag 12 december
  • woensdag 23 januari
  • woensdag 3 april
  • woensdag 22 mei
  • woensdag 19 juni.

Onze deuren in de kleuterschool staan open van 10:30 tot 11:30.

2) Wij organiseren verschillende infoavonden. In september voorzien wij een infoavond voor de hele school. We starten dan om 18u30 in de eigen kleuterklassen, daarna voorzien we om 19u45 een algemeen deel in het Vlinderhof. Om 20u30 zijn de ouders dan welkom in de eigen klassen van de lagere school.

Daarnaast voorzien wij ook nog op 9 januari en 24 april een infoavond voor de ouders van nieuwe kleuters, in onze kabouterklas en vlinderklas.

3) Jaarlijks zetten wij in november onze deuren open tijdens de openschooldag.  Dit schooljaar bent u van harte welkom op woensdag 13 maart. Breng gerust grootouders, buren, kennissen en vrienden mee.

4) Op 4 mei kan u mee genieten van ons Vlinderfeest.  Wij zorgen ook voor een infostand.

5) De openklasdag voor kindjes die naar het 1ste leerjaar gaan staat gepland op zaterdag 25 mei van 10u tot 12u.  De kinderen volgen een lesje in de klas en op onze tentoonstelling geven we u graag een beeld van de werking in onze lagere school.

U merkt, het, we zetten onze deuren graag open voor u!