Instappers: Kijkmomenten & Infoavonden tijdens 2020 – 2021.

Beste lezer

Voorlopig zijn we niet in de mogelijkheid om kijkdagen en info-avonden voor grote groepen te organiseren. Bent u geïnteresseerd in onze school, gelieve contact op te nemen met de directeur voor een persoonlijke rondleiding met kort bezoek aan een klasje. De meeste uitleg wordt in openlucht gegeven.

De teksten die hieronder kan lezen, helpen u aan te voelen hoe belangrijk wij het vinden om in gezonde tijden ouders degelijk te kunnen inlichten over de werking van onze school:

Tijdens één van onze vele infomomenten vertellen we u graag over de wondere wereld van Basisschool de Vlinder. Onderaan vindt u een opsomming van deze momenten. Indien deze momenten u niet passen, kan u steeds een afspraak maken via vlinder@bsmaterdei.be of via 03/651 50 25.

1) Jaarlijks organiseren wij een aantal kijkdagen voor nieuwe instappertjes en hun ouders, van 10u30 – 11u30.

• Woensdag 28 oktober
  • Woensdag 9 december
  • Woensdag 27 januari
  • Woensdag 31 april
  • Woensdag 05 mei
  • Woensdag 16 juni

2) Wij organiseren  ook verschillende infoavonden:

• Dinsdag 08  september: de info-avond kan door Corona niet doorgaan. Elke titularis geeft op papier de klasafspraken en werkwijze mee aan de kinderen.  Informatie op schoolniveau wordt bezorgd via de digitale nieuwsbrief.
  • Woensdag 27 januari om 20u voorzien wij een info-avond voor nieuwe ouders, met informatie over de hele basisschool, van kleuter- tot lagere school.
    Hoe deze Corona-gewijs zal ingevuld worden, wordt nog gecommuniceerd op deze webpagina.
  • Woensdag 21 april om 20u voorzien wij een info-avond voor de ouders van instappers in onze Kabouterklas en Vlinderklas.
    Hoe deze Corona-gewijs zal ingevuld worden, wordt nog gecommuniceerd op de webpagina.

3) Tijdens de jaarlijkse openschooldag van 27 januari zetten wij alle deuren open van kleuter- tot lagere school, en dit van 10u30 – 11u30.
Corona-gewijs zal deze dag vermoedelijk niet georganiseerd kunnen worden.  Meer info volgt ten gepaste tijde op deze webpagina.

4) Op 08 mei kan u mee genieten van ons Vlinderfeest.  Wij zorgen ook voor een info- en inschrijving-stand.
Ook hier zal ten gepaste tijde via deze webpagina worden gecommuniceerd of deze al dan niet doorgaat.

5) De openklasdag voor kindjes die naar het 1ste leerjaar gaan staat gepland op woensdag … van 10u tot 12u.  De kinderen volgen een lesje in de klas en we geven u graag een beeld van de werking in onze lagere school.

U merkt, het, we zetten onze deuren graag open voor u!