Klasondersteuning

Binnen het team Kleuterschool hebben we ondersteuning door juf Caroline vanuit uren kinderverzorging voor de instapklassen. Ze stelt zich graag even voor…

Juf Caroline Beckers – Kinderverzorgster

Dag lieve ouders,

Ik ben juf Caroline. Ik ben de extra paar ogen en handen van juf Shana en juf Ann. Ik verlicht hun (verzorgende) taken of begeleid jullie kleuters, zodat zij meer tijd hebben voor andere kapoentjes. Ik ondersteun met veel plezier op maandag , vrijdagochtend en de kijkdagen.

Op vrijdag kijken de kleuters uit naar mijn TIK TAK momentje. TIK TAK is het tonen van korte, speelse bewegingen op het ritme van muziek, waarbij kleuters al kijkend en luisterend ervaringen opdoen, maar vooral genieten!

Op dinsdag, woensdag en donderdag ondersteun ik op Mater Dei, Ploegsebaan, Brasschaat.

Tot ziens in de klas of op de speelplaats!