Inschrijvingen

Heeft de website of de mond-aan-mond-reclame je overtuigd om in onze school in te schrijven? Zolang Corona het inschrijvingsbeleid beïnvloedt, zijn de volgende stappen in gebruik:

1. Neem contact op met de school om een afspraak te maken
    ofwel via mail: vlinder@bsmaterdei.be   Vermeld zeker telefoonnummer en/of momenten dat u bereikbaar bent.
    ofwel via telefoon: 03/651.50.25

2. De dag van de afspraak geeft de directeur een rondleiding op het schooldomein en krijgt u alle informatie die u nodig heeft.

Belangrijk om te weten is dat de rondleiding doorgaat met volgende veiligheidsmaatregelen:
    – maximum 1 volwassene + 1 kind
    – ouders dragen een mondmasker
    – de klassen worden kort bezocht

3. Momenteel worden onze kijkdagen geannuleerd. Gelieve steeds contact op te nemen met de directie.  Als in een latere fase onze kijkdagen  opnieuw mogen doorgaan, organiseren we deze corona-proof.

—————————————————————————————————————–

Bij een gezond schooljaar zijn er vele infomomenten waarin we u graag rondleiden in de wondere wereld van Basisschool de Vlinder. Onderaan vindt u een opsomming van deze momenten.  De data hiervoor vindt u onder het luikje ‘kijkmomenten’. Indien deze data u niet passen, kan u steeds een afspraak maken via vlinder@bsmaterdei.be of via 03/651 50 25.

WELKOM

1) Jaarlijks organiseren wij een aantal kijkdagen voor nieuwe instappertjes en hun ouders.

2) Tweemaal per jaar zijn nieuwe ouders welkom voor een infoavond in onze kabouterklas of vlinderklas.

3) Jaarlijks zetten wij in januari onze deuren open tijdens de openschooldag.  Breng gerust grootouders, buren, kennissen en vrienden mee.

4) In het voorjaar kan u mee genieten van ons Vlinderfeest.  Wij zorgen ook voor een infostand.

5) In mei of juni houden we een openklasdag voor kinderen die naar het 1ste leerjaar gaan.  De kinderen volgen een lesje in de klas en op onze tentoonstelling geven we u graag een beeld van de werking in onze lagere school.

U merkt het, we zetten onze deuren graag open voor u!

De juiste data vindt u bij ‘jaarkalender’.