inschrijvingen

Beste lezer

Tijdens één van onze vele infomomenten leiden we u graag rond in de wondere wereld van Basisschool de Vlinder. Onderaan vindt u een opsomming van deze momenten.  De data hiervoor vindt u onder het luikje ‘kijkmomenten’. Indien deze data u niet passen, kan u steeds een afspraak maken via vlinder@bsmaterdei.be of via 03/651 50 25.

WELKOM

1) Jaarlijks organiseren wij een aantal kijkdagen voor nieuwe instappertjes en hun ouders.

2) Tweemaal per jaar zijn nieuwe ouders welkom voor een infoavond in onze kabouterklas of vlinderklas.

3) Jaarlijks zetten wij in november onze deuren open tijdens de openschooldag.  Breng gerust grootouders, buren, kennissen en vrienden mee.

4) In het voorjaar kan u mee genieten van ons Vlinderfeest.  Wij zorgen ook voor een infostand.

5) In mei of juni houden we een openklasdag voor kindjes die naar het 1ste leerjaar gaan.  De kinderen volgen een lesje in de klas en op onze tentoonstelling geven we u graag een beeld van de werking in onze lagere school.

U merkt, het, we zetten onze deuren graag open voor u!

De juiste data vindt u bij ‘jaarkalender’.