L2a

Dag lieve kinderen

Wat is het tweede leerjaar toch fijn om te doen. De leerstof die op ons programma staat, vind ik superleuk om te geven. Het flink werken in de klas wisselen we af met leuke Muvo-activiteiten, leerrijke en fijne uitstappen, spelletje spelen en …. korte tekenfilmpjes zien. Elke dag kom ik goedgemutst naar school, dat zul je wel merken. Ik ben streng maar rechtvaardig. Op die manier draait het goed in de klas, voelen we ons lekker en behalen we mooie resultaten. Onze klaspoppen ‘Wannes’ en ‘Lilou’ volgen mee de lessen en houden ons gezelschap. Schnulli is ons zorgenvriendje. Kortom: als je naar het tweede leerjaar komt, krijg je er al die vrienden extra bij! Samen met jullie werken wij hard maar maken wij ook heeeeeeeeeel veel plezier. Ik hoop dat het een fijn schooljaar wordt! Ik heb er zin in, jullie ook?

Juf. Gaëtane

Op zoek naar interessante links?

Digitips

Bingel