voor-en nabewaking/studie

’s Morgens kan u bij ons terecht vanaf 7 u en ’s avonds kunnen uw kinderen tot 18.00u naar ’t Cocoontje.Op woensdagnamiddag dient u vanaf 14 uur opvang te reserveren bij ’t Hemeltje, de gemeentelijke buitenschoolse opvang.

VOOR-EN NASCHOOLSE OPVANG

Ik ben juf Caroline, de  juf van de voor-en naschoolse opvang ’t Cocoontje op basisschool De vlinder.  Sinds september 2012 is onze opvang van 2,5 tot 12 jaar ter beschikking op onze eigen school. (ingang  Lage Kaart).

In ons klasje valt er veel te beleven, van ‘s morgens 7 uur tot ’s avonds 18  uur.

We hebben een knusse leeshoek  met zachte kussens, vele poppen, treintjes, een keukentje vol lekker eten, een heuse werkbank en knutselgerei.  Bij mooi weer vind je ons in de tuin en bij de speeltuigen.

Leuke en toffe ideeën om het nog gezelliger te maken, zijn steeds welkom!

Lieve groetjes, juf Caroline

STUDIE

Ik ben juf Cynthia en zorg er voor dat de kinderen van de lagere school een uurtje aan hun lessen en taken kunnen werken.  Wij zitten in de eetzaal van de lagere school, hebben elk onze eigen plek en een doos vol reserve balpennen, latten, rekenmachines en kleurtjes. Via de leerkrachten en het agenda weet ik precies wat er van de kinderen verwacht wordt en waar nodig probeer ik dit te begeleiden.  Kinderen leren zo  zelfstandig te werken.  De kindjes van het 1ste leerjaar en 2de leerjaar volgen mee de studie, maar mogen als ze klaar zijn reeds naar de naschoolse opvang gaan waar ze heerlijk kunnen spelen.

Op vrijdag spelen we buiten bij droog weer, werk en les kunnen de leerlingen immers in het weekend doen.

Lieve groetjes, juf Cynthia