LS5

Mezelf even voorstellen? Ja graag…

Mijn naam is Kristel Couck, de voorbije jaren leerde ik vele leeftijden en leerinhouden kennen binnen onze lagere school.

Dit schooljaar krijg ik de uitdaging om met de vijfde klas er iets moois van te maken.

Wat zo boeiend en verruimend aanvoelt, is hun reeds grotere zelfstandigheid en oneindige nieuwsgierigheid, zeg maar leergierigheid voor de wereld en alles wat we nodig hebben om ons er vlot in te bewegen.Toffe thema’s binnen alle vakken maken het dan ook zo fijn om samen er in te groeien. Een vleugje creativiteit maakt het geheel altijd optimaaal.

Ik ga voor een vertrouwensvolle, spontane band met de vrienden uit deze klas en zal geregeld samen met hen wat nieuwe ervaringen vermelden met een pittig fotootje of verslagje erbij.

tot gauw!

juf Kristel

OP ZOEK NAAR LEUKE FOTO’S?

Foto albums