kijkmomenten

Beste lezer

Tijdens één van onze vele infomomenten leiden we u graag rond in de wondere wereld van Basisschool de Vlinder. Onderaan vindt u een opsomming van deze momenten.  De data hiervoor vindt u als bijlage. Indien deze data u niet passen, kan u steeds een afspraak maken via vlinder@bsmaterdei.be of via 03/651 50 25.

WELKOM

1) Jaarlijks organiseren wij een aantal kijkdagen voor nieuwe instappertjes en hun ouders.

De kijkdagen voor het schooljaar 2017 – 2018 zijn: woensdag 25 oktober, woensdag 13 december, woensdag 24 januari, woensdag 21 maart,             woensdag 2 mei en woensdag 20 juni. Onze deurtjes in de kleuterschool staan open van 10:30 tot 11:30.

2) Tweemaal per jaar zijn nieuwe ouders welkom voor een infoavond in onze eerste kleuterklasjes, de kabouterklas en de vlinderklas. De infoavonden voor dit schooljaar staan gepland op woensdag 17 januari en op woensdag 25 april.

3) Jaarlijks zetten wij in november onze deuren open tijdens de openschooldag.  Dit schooljaar bent u van harte welkom op woensdag 15 november. Breng gerust grootouders, buren, kennissen en vrienden mee.

4) Op 5 mei kan u mee genieten van ons Vlinderfeest.  Wij zorgen ook voor een infostand.

5) De openklasdag voor kindjes die naar het 1ste leerjaar gaan staat gepland op zaterdag 26 mei.  De kinderen volgen een lesje in de klas en op onze tentoonstelling geven we u graag een beeld van de werking in onze lagere school.

U merkt, het, we zetten onze deuren graag open voor u!